La ce visează cățelul meu și al tău de Crăciun

Oamenii mei se pregătesc de Crăciun! Mi-am dat seama, pentru că în casa a apărut un copac verde. Nu e copac adevărat, seamănă doar cu unul. Și nu am voie să îl marchez. În fiecare an insistă să îl impodobească. Fata este extrem de preocupată de acest aspect și in fiecare an născocește câte ceva. Anul trecut a făcut decorațiuni din cocă sărată. Eu am crezut că sunt recompense. Imaginați-vă, in loc să fie pentru mine, le-a pus în brad. Poi asta e treaba? Să-i spuneti și voi..

Noroc că-i pasă și a văzut că m-am intristat. După mi-a făcut și mie ceva bun, sper să iși aducă aminte și anul asta de mine.

Se mai intâmplă ceva interesant. Tot incep să apară cutii și cutiuțe, pungi și hârtii colorate prin casa.

Amândoi imi spun să stau liniștit si să astept până de Crăciun. S-ar putea să imi fi luat și mie ceva, nu? Am inceput să mă gândesc la ce mi-aș dori…

La ce visează cățelul meu de Crăciun:

M-am gândit mult și bine, timp de câteva zile, și am ajuns la concluzia că ar trebui să fac o listă. Ca oamenii să știe. Nu de alta, dar e păcat să se creeze confuzii.

1. O jucărie de pluș.

Sau una care să facă zgomote. Sunt cel mai fericit când primesc ceva nou. Îmi place orice este colorat, ușor de plimbat din cameră în cameră și pe care să îl pot arata. Important e să fie nou, m-am cam plictisit de colecția actuală. Ah.. și o pernă… iubesc pernele.

in addition, similarly, firstly, thirdly, secondly, câinele tău de Craciun

2. Imi doresc să ningă!

E. Cel. Mai. Tare. Lucru! E ca și cum un milion de atingeri fine sunt de jur împrejurul meu când ies afară. Mă pot arunca pe jos și e moale, mă pot juca cu fulgii de nea in aer și am observat ca toți din neamul meu sunt mai veseli când ninge afară. Peste tot miroase diferit! Și e ceva diferit și cu oamenii mei atunci când ninge..

3. Cutii!

PESTE tot sunt cutii și ambalaje. Inițial, nu eram chiar așa de incântat de ele. Dar apoi mi-am vazut verișoarele pisici că sunt înnebunite după ele și m-am gândit că s-ar putea să știe ele ceva. Așa-i! De cele mai multe ori, cutiile sunt pline cu lucruri noi, unele moi, unele dure. Unele au mirosuri foarte interesante, altele nu prea. E cert, de fiecare dată când apare o cutie în viata noastra, ceva se schimbă. Iar mie îmi plac super mult lucrurile noi.

4. Timp de mângâiat

Imi place că oamenii mei stau mai mult timp jos de Sărbători. Cumva apar toți. și mari și mici. De obicei, se strâng toți intr-o cameră și evident, acolo mă duc și eu. Îi pup pe toți – n-aș vrea să se simtă nimeni prost- și apoi mă duc să mă lipesc de cel care știe să mă mângâie cum imi place mie. Petrec și mai mult timp cu prietenul meu cel mai bun Scooby. Noi am fost cațeii inițiali din acestă familie, asa că noi știm cel mai bine cum stă treaba. Imi place că petrecem mai mult timp unii cu altii de Sărbători. Creștem și avem experiente noi. În fiecare an e ceva diferit, dar În fiecare an sentimentul e la fel.

5. Atenția oamenilor mei

Cel mai mult imi place de Sărbători atenția și felul în care se simte casa. Oameni noi care vin in vizita pe la noi și cărora le arat toate jucăriile mele! Mirosuri noi, cutii, ambalaje.. Imi place că mergem și noi in casele altor oamenii.

in addition, similarly, firstly, thirdly, secondly, câinele tău de Craciun

M-am hotărât.

Listă finală. Când oamenii mei o să se intrebe “La ce visează cățelul meu de Crăciun?”, răspunsul o să fie simplu. Anul astă, imi doresc o jucărie, o pernă și ca ai mei să stea mai mult timp cu mine in brațe. 24 de ore pe zi ar fi suficient.

Sper să ni se implinească tuturor dorințele! Oamenii nostrii să fie fericiți și sănătoși și noi pe lângă ei. Să vă strângă în brațe, să vă spună că vă iubesc și să iși petreacă nu chiar 24 de ore mângâindu-vă, dar un pic in plus. Așa, ca de Sarbatori!

Leave a Comment