Cum a devenit lumea mai buna in 2019

La final de an, haideți să ne bucurăm de veștile bune frumos ilustrate de cei de la The Happy Broadcast. Cu adevărat, lumea e mai bună în 2019! Sateliții NASA spun că planeta este mai verde, medicina face progrese și oamenii par a fi mai responsabili.

Ti-ar placea să trăiești într-o lume in care fiecare are o casă? In care oamenii se intrec care de care în idei mai bune și mai creative pentru protejarea Pământului? Sunt soluții noi care se nasc în fiecare zi pentru probleme de toate tipurile. Oamenii sunt din ce în ce mai implicați, mai dornici să iși protejeze căminul și speciile care o fac sa fie frumoasă, diversă, bogată!

#1. Lumea intreaga se schimbă!

Suntem obișnuiți să auzim numai de rău și să ne ingrozim de fiecare dată când ne expunem la știri. Există extrem de multe lucruri și momente bune, care ne definesc poate în măsura mai mare decât cele rele. Meritam să mai auzim din când in când și de ele, nu credeți?

Iar anul asta, oamenirea a fost mai creativă. S-au gasit și implementat multe soluții la probleme pe care le aveam de mult timp. Atât pentru noi, cât și pentru celelalte specii de pe Pământ.

#2. Viața e mai bună pentru animalele de companie.
#3. Viața incepe sa fie mai ușoară și pentru animalele sălbatice.

E tare ușor să contribui și tu! Am făcut-o și eu. Apasă aici si poți să susții un koala, un tigru sau chiar și un elefant. Cu toți merităm o casă de care să ne bucurăm.

#4. Cateva Bonus-uri pentru un Boost de incredere la anu’!

Felicitari celor care au facut lumea sa fie mai bună in anul 2019! Să ne fie inspirație și pentru 2020!

1 Comment

  • Ancuta
    Posted December 17, 2019 3:26 pm 0Likes

    Better, much better…with my sunshine friend! ☀️

Leave a Comment