INscrie-te
Subscribe to our creative news & articles We will be emailing you the updates.
Inscrie-te pentru noutati saptamanale!

Hey! Ma bucur ca esti aici si sper ca articolele pe care le-ai citit ti-au fost de folos. Dacă ai o intrebare și pot să te ajut, cu mare drag! Trimite-mi un mail, sau scrie-mi pe DrPurice pe Facebook sau Instagram si o sa iți răspund cât de repede pot.

As vrea să menționez ca acest blog nu poate sa inlocuiască un examen clinic si o consultație. Alege un medic veterinar pentru animăluțul tău asa cum ai alege un pediatru pentru un copilaș. Animaluțele nu pot să vorbească si medicina veterinară este un domeniu mare si complex.E bine să iți alegi un om caruia simți că ii pasă cu adevarat de animaluțul tau si să mergi cu el la controale periodice.

Articolele mele se concentrează să vorbească despre probleme pe care le intâlnesc la pacienții mei si in discuțiile cu proprietarii lor. Informatiile pe care ele le cuprind sunt rezultatul experienței, opiniilor personale si documentarii. Acest blog are scop informațional si nu poate să constituie un sustitut pentru consulatii clinice, diagnostic si tratament profesionist. Orice simptom observi la animalutiul tau, consulta medicul veterinar curant sau mergi cu el la un consult, daca simți că problema este gravă.


Cum te pot ajuta?